Retur si livrare
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×


Filtreaza

RETUR

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Conform legii comertului electronic nr. 365/2002republicata 2006, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Aceeasi lege mentioneaza "Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, in cazul in care acestea au fost desigilate de catre consumator".

 

In consecinta, administratorul ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca sunt respectate urmatoarele conditii:

- Produsele sa aiba ambalajul original intact (sa fie sigilate);

- Produsele sa fie returnate conform procedurii (politica de retur), in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare.

 

In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur prezentata pe pagina amintita in acest capitol (conform legislatiei din Romania).

Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre administrator doar in cazul in care clientul constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia.

 

POLITICA DE RETUR

 

Clientul:

- Informeaza administratorul despre intentia de returnare, prin e-mail in 10 zile lucratoare de la primirea produselor, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare;

- Asteapta confirmarea, maximum 24 de ore;

- Returneaza produsele si in maximum 30 de zile primeste contravaloarea facturii.

 

LIVRARE

 

Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate fizic (prin curier sau prin Posta).

- Termenul de livrare pentru produsele fizice este de 1-10 zile lucratoare din momentul confirmarii livrarii.

- Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid sau Posta Romana - serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat si Posta.

* Termen livrare - reprezinta termenul de livrare trecut in dreptul stocului la fiecare prdous in functie de pretul ales (Pret sau Pret Special-in cazul in care acesta exista)

- Pentru comenzi mai mari de 500 RON transportul este GRATUIT
- Taxa de livrare va fi calculată de către curier în funcție de greutatea coletului și de aria de acoperire a serviciilor de curierat.